Soutěž v Račicích nad Trotinou

V sobotu 15. července proběhla v odpoledních hodinách i za účasti našeho družstva mužů pohárová soutěž v Račicích nad Trotinou. Místní soutěž je specifická hned v několika ohledech. Všechna družstva využívají jednotný stroj dodaný pořadatelem – poctivá PS12. Zdroj vody je pod úrovní terénu (požární nádrž), sací koš, rozdělovač a proudnice mají závodníci sebou na startovní čáře, přičemž se v okamžiku startu musí toto nářadí dotýkat země. Trať pro muže i ženy je na 2B.

Na start jsme šli jako druzí a tak jsme neměli moc příležitostí okoukat vhodnou strategii provedení útoku. Menší zdržení při sání jsme dohnali dobrými nástřiky a dokončili v čase 43,94 a čekali jsme, co předvedou ostatní družstva. Hned následující Hořiněves předvedla lepší pokus – 40,21. Následovali muži z Černožic, kteří zde zvítězili v loňském roce. Letos byl jejich čas 47,90. Dalším týmem, který nás dokázal předstihnout, byla Sedlice – 39,96. Celou soutěž uzavřeli jako jedenáctí v pořadí domácí „veteráni“ (53,41).

Konečné pořadí mužské kategorie bylo: 1. Sedlice, 2. Hořiněves, 3. Rožnov. Pořadí žen: 1. Hořiněves, 2. Račice nad Trotinou, 3. Sedlice.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com